fbpx
Personal Development/Személyiségfejlesztés
text / szöveg

1.1. A Fókusz – bevezetés

lesson / lecke 1 modul / modul 1

Üdvözöllek A Fókusz kurzus - bevezetésénél!

Olyan gazdag életet kívánok neked, amiben képes vagy felismerni önmagad teremtő képességét és felelősségét, amivel megvalósítod a saját céljaidat és a legnagyobb hozzájárulás leszel a közösséged számára is.

BEMUTATKOZÁS

35 évesen jutottam el odáig, hogy azt éreztem nem igazán azzal foglalkozom, ami valóban boldoggá tenne engem. Viszont a változás gondolatára is előjöttek azok az elvárások, amik a kitartásról, a szorgalomról és „Ha elkezdesz valamit, akkor fejezd is be!” -ról szóltak.

Elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy váltani szeretnék, de ennyi idősen? Hol? Hogyan? Mire?

Ez a változás már nem ment úgy, mint egy karikacsapás. Rengeteg akadállyal találkoztam, félelmekkel, frusztrációkkal. Kitalálni, hogy mit is kezdjek magammal… rémálom volt. Viszont miután meghoztam a döntésemet, hogy váltok egy olyan karrierről, amiben egészen jó vagyok, a változás már elkerülhetetlen volt.


Sok olyan képzésen vettem részt, amiket manapság és az alternatív oldalra helyez a táradalom egy része. Majd egy nagyon erőteljes technikával ismerkedtem meg, ami azóta is a mindennapjaim része.

Jelenleg olyan emberekkel dolgozom, itthon és külföldön is, akiket érdekel a saját személyiségük fejlődése. Akik képesek és hajlandók arra, hogy megismerjék önmagukat.


Nehéz volt ezen az úton elindulni, de abban hiszek, hogy érdemes volt!


Felkészülten minden egyszerűbbnek tűnik. Ha úgy döntesz és dolgozol önmagadon, akkor megláthatod mennyire képes vagy már arra, hogy olyan döntéseket hozz, amik előre visznek az életedben. Legyen ez a magánéleted, a vállalkozásod, vagy bármilyen más terület.

Ehhez járul hozzá ez a kurzus, a füzet és a többi kiadvány. Remélem Téged is annyi pozitív változással örvendeztet meg, mint engem.

A célja ennek a kis útmutatónak, hogy támogasson az utadon, hogy megtaláld és felszabadítsad az elmédet tudat-alatt korlátozó vagy épp blokkoló sémái alól.

Valószínűleg gyorsan át tudod olvasni ez a kurzust, de ha van időd, akkor jelöld meg magadnak, hogy mik azok, amik megragadják a figyelmedet az első olvasatra is.

A munka már hosszasabb lehet. Biztatlak arra, hogy fordíts időt Önmagad megismeréséhez, és a tudásod, képességeid felismeréséhez.

Gyakran fordul elő veled, hogy gyakran elkalandozol?

Hogyan lehet ezen változtatni?

Hogyan tudom visszaszerezni a vezetést az életem felett?

Miért fontos ez egyáltalán?

A SZABADÍTSD FEL ÖNMAGAD KURZUS SOROZAT RÉSZEI

6 kurzus - 6 témakör

A Szabadítsd Fel Önmagad a Rossz Szokásaid Alól kurzussorozatnak 6 része van. Minden kurzus önmagában is teljesen egész, szóval Te döntöd el, hogy melyik az a terület, amivel foglalkozni szeretnél.

vol. 1. | 7 szokás, ami távol tart a sikertől.
​vol. 2. | 7 szokás, ami távol tart attól, hogy a figyelmed a megfelelő helyen legyen.
Hamarosan!!!
​vol. 3. | 7 szokás, ami távol tart az Önmagad és a Belső Éned közötti kapcsolat megélésétől.
Hamarosan!!!
vol. 4. | 7 szokás, ami távol tart a pénztől.
Hamarosan!!!
​vol. 5. | 7 szokás, ami távol tart a megfelelő munkahelytől, vállalkozástól.
Hamarosan!!!
​vol. 6. | 7 szokás, ami távol tart a boldogságtól.

HOGYAN HASZNÁLD EZT A KURZUST

Sokszor az emberek nincsenek tisztában azzal, hogy vannak olyan önműködő folyamatok, amik a tudatalattiban futnak. Például a szokások nagy része ide sorolható. Vagy olyan elvek, amiket évek alatt alakítunk ki, és fogadunk el.


Vannak olyan viselkedési mintáink, amelyekkel viszont nem ennyire jó a viszonyunk. A következőkben olyan korlátozó hiedelmeket vagy programokat fogsz találni, amik távol tartanak attól, hogy megéld a teljes potenciálodat.

Ezek a programok, egymásra épülve program csoportokká növik ki magukat az évek során. Akár egy mintázat. Ugyan a tanulási folyamataink zöme lejátszódik a gyermekkorunkban, de az agyban történő tanulási tevékenység még 90 éves korban is aktív. Ezek a mintázatok nagymértékben befolyásolják, hogy kik is vagyunk valójában és hogyan jelenünk meg mások szemében.


Amikor ezek a mintázatok már sokkal inkább blokkolnak, mintsem segítenek, akkor ezeket meg kell változtatni az előrelepéshez.

HOGYAN HASZNÁLD EZT A KURZUST

Egy mentális blokk azt jelenti ezekben az anyagokban, hogy van egy olyan szokásod, vagy rendszeresen használt gondolatod, ami már nem támogat.

Fontos, hogy egy ilyen nem feltétlenül rossz! Tehát nem is érdemes úgy kezelni, mint ami ellened dolgozik. Sokkal inkább úgy tudod elképzelni, mint egy operációs rendszer elemét, ami alkalomadtán frissítésre szorul. Nem jelenti azt, hogy rossz, de például egy újabb program már akadozik amiatt, mert nem tud kommunikálni az alapokkal.


Ezeket a blokkokat többféleképp is le tudod tesztelni. Először is, bele tudsz érezni, gondolni, hogy volt-e már ilyen, vagy ehhez hasonló érzésed, gondolatot. Kifejezetten azokra fogunk majd koncentrálni, amelyek többször is megjelennek.


Rengeteg technika van, ami segít abban, hogy tudat alatti mintákat találj meg. Pl.a Kineziológia®, vagy Kiropraktika® (amerikai változata), vagy ami számomra legsikeresebben működik, a ThetaHealing®.

Találsz egy rövid magyarázatot az adott mentális blokkra, amivel be tudod azonosítani a sajátjaidat.


A kurzusok igazán egyszerű és logikus 6 lépésre épülnek. Ezeket az következő, Alapoknál látod nemsokára. 

 Találkozunk az Alapoknál!

1.1. A Fókusz – bevezetés
Powered by Thrive Apprentice
Pen
>
X