ThetaHealing® Fejleszd a Kapcsolataidat 1.: Te és a Partnered tanfolyam

july, 2018

14jul(jul 14)09:0015(jul 15)16:00ThetaHealing® Fejleszd a Kapcsolataidat 1.: Te és a Partnered tanfolyamBudapest - Hattyúház Event Organized By: Rém László

more

Event Details

[spacer height=”20px”]

A Lélektársaink eléggé jól ismernek bennünket szellemi szinteken, de ténylegesen meg kell tanulni, hogyan szeressük önmagunkat, ahhoz, hogy működjenek a kapcsolataink. A ThetaHealing Fejleszd a Kapcsolataidat szeminárium kifejezetten erről szól. A szemináriumot úgy állították össze, hogy meg tudd tenni a következő lépést a kapcsolatodban, a fejlődésedben, hogy egy teljes értékű személy legyél.

Ez a szeminárium NEM CSAK pároknak szól, hanem MINDENKINEK, aki szeretne valamely kapcsolatán fejleszteni.

Legyen az egy intim kapcsolat, vagy más olyan kapcsolat, ahol a legmagasabb potenciál elérése a cél. A Fejleszd a Kapcsolataidat 1. tanfolyam segít abban, hogy erőteljes kapcsolataid legyenek, amelyek erős alapra épülnek, frissen és állandóan megújultan tartsd a kapcsolataidat, és úgy lett megtervezve, hogy számodra működő kapcsolatot hozz létre. Tanuld meg, hogyan szeresd valóban a partneredet és hogy hogyan engedd meg, hogy viszont szeressen, miközben kidolgozod azokat a blokkokat és akadályokat, amelyeket az őseidtől örököltél.

Amikor igazán szereted Önmagad, akkor megteszed a következő lépést a megvilágosodáshoz. Akarod tudni, hogyan éld az életed anélkül, hogy félned kellene a szeretettől? A kapcsolatban lévő bűntudat nélkül? Hogy szeret a társad?

[spacer height=”20px”]

Ha felkeltette érdeklődésed a tanfolyam, akkor regisztrálni a Kapcsolat/regisztráció lehetséges.

Adminisztráció, oklevél adatainak felvétele, a tanfolyam megkezdése előtt a helyszínen.

Time

14 (Saturday) 09:00 - 15 (Sunday) 16:00

Location

Budapest - Hattyúház

1015 Budapest, Hattyú u. 14.

Organizer

Rém Lászlóoffice@laszlorem.com

előfeltételek

további információ

esemény díja

125.000.- Ft. – 2018. július 10-ig., azután 135.000.- Ft.

>
X