ThetaHealing® Betegségek és Rendellenességek tanfolyam

february, 2019

08feb(feb 8)16:3019(feb 19)22:00ThetaHealing® Betegségek és Rendellenességek tanfolyamBudapest - Hattyúház Event Organized By: Rém László

more

Event Details

[spacer height=”20px”]

A ThetaHealing Betegségek és Rendellenességek  Könyv 2007-ben készült el a tanfolyam anyagaként. Vianna több mint 40000 leolvasása alapján, 400 oldalon. A tanulók, az első napon kézhez kapják a Betegségek és Rendellenességek könyvet.  Két héten keresztül minden nap, a tanár a tanulókkal a különböző betegségeikkel kapcsolatos blokkokon dolgozik.  Megbeszélik az ismerős betegségeket , hogy rálátást kapjanak a betegségek fizikai, mentális és érzelmi összetevőire. A tanfolyam részletezi a test rendszereit, 100-féle betegségen, rendellenességen keresztül, kitér a  gyógynövényekre és az ásványi anyagokra.

Ez a tanfolyam kifejezetten szükséges ahhoz, hogy szakemberré képezd magad. A ThetaHealing konzulensek intuitív perspektívából nyernek mélyebb betekintést a betegségek megértéséhez. A ThetaHealing konzulensek felfedik azon rejtett Hitrendszereiket, melyek megakadályozzák őket a másokon és magukon történő  érzelmi egyensúlytalanságok gyógyításban. Mégis, amiben belül hiszünk, az egészen más. Hogyan befolyásolják az Érzékek, az Érzelmeink, a Hiedelmek és a Programok a viselkedésünket és milyen drámai hatással vannak testünk „ Jól-létére”. Ismerkedj meg a Programokkal, Hitrendszerekkel, intuitív felismerésekkel, ajánlásokkal és kiegészítő anyagokkal, amelyeket Vianna úgy gondolt, hogy értékesek a különböző betegségek és rendellenességek eseteiben.

A tanfolyam elvégzésével a ThetaHealing Konzulens egy lépéssel közelebb kerül  a ThetaHealing Mester címhez.

[spacer height=”20px”]

A tanfolyam napjai a következőképp alakulnak:

Pé – H – K délután: 16:30 – 22:00
Szo – V reggel 9:00 – 16:00

Ha felkeltette érdeklődésed a tanfolyam, akkor regisztrálni a megadott Kapcsolat/regisztráció fülön lehetséges.

Adminisztráció, oklevél adatainak felvétele, a tanfolyam megkezdése előtt a helyszínen.

Time

8 (Friday) 16:30 - 19 (Tuesday) 22:00

Location

Budapest - Hattyúház

1015 Budapest, Hattyú u. 14.

Organizer

Rém Lászlóoffice@laszlorem.com

előfeltételek

további információk

esemény díja

430.000.- Ft. 2019. január 30-ig, utána 478.000.- Ft.

>
X