Szabadítsd fel Önmagad vol 3 – 7 blokkoló szokás a kapcsolatokról – Webinárium

august, 2018

16aug18:0020:00Szabadítsd fel Önmagad vol 3 - 7 blokkoló szokás a kapcsolatokról - WebináriumOnline Event Organized By: Rém László

more

Event Details

[spacer height=”20px”]

Régóta terveztem, hogy elkezdek egy több részből álló ONline tréning csomagot, workshopok formájában, Szabadítsd fel Önmagad a rossz szokásaid alól címmel.

Azt gondolom, hogy a leírtak mellé a gyakorlati részek sokkal jobban fognak segíteni, ha azt némi magyarázattal látom el, és olyanok számára is elérhető lesz, akik nem feltétlen végeztek el tanfolyamokat.

Azoknak is újdonság lehet a megközelítés, akik még nem találkoztak velem, legyen ThetaHealer vagy sem.
Az online workshop második részét láthatjátok. Ennek a fejezetnek a Kapcsolatok lesz a témája.

Egy részét már olvashatjátok a blogomban, viszont az Online Workshop tartalmakban az alapokat még bővebben kifejtem, még több hiedelemmel fogunk foglalkozni. Megmutatom hogyan lehet felfedezni azokat a blokkokat, amelyek az adott témához tartoznak. Megmutatom azt is, hogyan tudod lecserélni ezeket. És természetesen minden téma mellé egyéb extrákat is mutatok.

A workshopokon nagyon egyszerűen lehet majd részt venni, regisztráció után bekerültök egy zárt FB csoportba, és ott többször megtekinthetitek majd az anyagot. Aki ráér, és élőben is velem tart, nekik lesz lehetőségük kérdéseket is feltenni.

A workshopoknak nincs tudásbéli előfeltétele. Várok mindenkit szeretettel.

[spacer height=”20px”]

Time

(Thursday) 18:00 - 20:00 CET

Location

Online

Organizer

Rém Lászlóoffice@laszlorem.com

előfeltételek

további információ

esemény díja

15.000.- Ft.

>
X