fbpx

Szabadítsd fel Önmagad – 7 szokás a sikerről

june, 2018

27jun17:0019:00Szabadítsd fel Önmagad - 7 szokás a sikerrőlOnline Event Organized By: Rém László

more

Event Details

[spacer height=”20px”]

Régóta terveztem, hogy elkezdek egy több részből álló ONline tréning csomagot, workshopok formájában, Szabadítsd fel Önmagad a rossz szokásaid alól címmel.

Azt gondolom, hogy a leírtak mellé a gyakorlati részek sokkal jobban fognak segíteni, ha azt némi magyarázattal látom el, és olyanok számára is elérhető lesz, akik nem feltétlen végeztek el tanfolyamokat.

Azoknak is újdonság lehet a megközelítés, akik még nem találkoztak velem, legyen ThetaHealer vagy sem.
Az online workshop első részét szerdán láthatjátok. Ennek a fejezetnek a Siker lesz a témája.

Egy részét már olvashatjátok a blogomban, viszont az Online Workshop tartalmakban az alapokat még bővebben kifejtem, még több hiedelemmel fogunk foglalkozni. Megmutatom azoknak, akik még nem ismerik a ThetaHealing-et, hogyan lehet ezeket letesztelni. A letöltéseket tanúsítom azoknak, akik egyet értenek ezekkel. És természetesen a végén manifesztálással zárunk minden témát.

A workshopokon nagyon egyszerűen lehet majd részt venni, regisztráció után bekerültök egy zárt FB csoportba, és ott többször megtekinthetitek majd az anyagot. Aki ráér, és élőben is velem tart, nekik lesz lehetőségük kérdéseket is feltenni.

A workshopoknak nincs tudásbéli előfeltétele. Várok mindenkit szeretettel.

Az online verzió, élőben június 27-én, szerdán délután 5-től lehet majd figyelemmel kísérni, de akik később csatlakoznak, Nekik is elérhető lesz az elejétől.

[spacer height=”20px”]

Time

(Wednesday) 17:00 - 19:00 CET

Location

Online

Organizer

Rém Lászlóoffice@laszlorem.com

előfeltételek

további információ

esemény díja

15.000.- Ft.

>
X