fbpx

Freedom X Budapest 2019 – Pénz & Siker – A két legfélelmetesebb cél workshop

june, 2019

14jun(jun 14)09:0015(jun 15)21:00Freedom X Budapest 2019 - Pénz & Siker - A két legfélelmetesebb cél workshopBrodyland - The Studios

more

Event Details

FREEDOM X BUDAPEST 2019 🇭🇺
Hack your 9 to 5 | Törj ki a mókuskerékből!

🚀Csatlakozz egy fantasztikus élményhez! Tölts velünk két teljes napot és tudj meg mindent, amire szükséged lehet a helyfüggetlen, szabad életmód eléréséhez.
🧠 Mindset,🌎 Travel,🤝 Business- bármely területen is van szükséged inspirációra, tudásra, ezen a Fesztiválon ezt biztosan megkapod.

⬆ 35+ nemzetközi és hazai előadó hozza el tapasztalatait, hogy segítsen neked megtalálni a szabadságod felé vezető utat. Szabadság, ami arról szól, hogy azt az életet élheted, amit igazán szeretnél, összhangban az értékeiddel, motivációiddal és vágyaiddal.

🔝A sok inspiráció mellet, a workshopokon rengeteg konkrét eszközt is kapsz ahhoz, hogy lépéseket tehess a céljaid eléréséért, ezzel pedig kialakítsd a számodra legideálisabb alternatív élet-modellt, helyfüggetlen életmódot.
Találj rá velünk a szenvedélyedre, és válj a szabad életformád megvalósítójává! Találkozz hozzád hasonló gondolkodású, fantasztikus emberekkel – kapcsolódj, és válj ennek az igazán színes, támogató és inspiráló közösség tagjává!

🎉🎉Csatlakozz hozzánk és éld át a Freedom Élményt, Június 14-15-én a The Studios-ban! 🎉🎉

Az előadások és workshopok vegyesen magyar és angol nyelven zajlanak majd.🇬🇧🇭🇺

További Információk:
👉https://freedomexperience.io/events/freedom-budapest-2019/

Time

14 (Friday) 09:00 - 15 (Saturday) 21:00

Location

Brodyland - The Studios

Vörösmarty utca 38.

előfeltételek

nincs

esemény díja

https://tixa.hu/FreedomXBudapest_2019?fbclid=IwAR3Nut60dwqOuqBdNSm5f_GBsDRBuNAr9QKWJxya2-_9yoyfVPzIK4GAdmM

>
X