fbpx

Alkalmazottból Vállalkozó Lettem: Önmegvalósítás vs. Pénz

may, 2019

21may18:0022:00Alkalmazottból Vállalkozó Lettem: Önmegvalósítás vs. PénzHi5

more

Event Details

**REGISZTRÁCIÓ A LEÍRÁS ALJÁN**

Te is kacérkodsz a gondolattal, hogy kilépj a 9-17-ig tartó munkádból? Érdekel, hogy milyen előnyökkel jár, milyen nehézségekkel kell szembe nézni?

Legyen az első lépés, hogy eljössz erre a rendezvényre, ahol 2 olyan vállalkozóval találkozhatsz, akik meghozták ezt a nehéz döntést.

Kevesen teszik fel önmaguknak a kérdést, hogy mit is jelent igazán számukra a munka. Egyáltalán miért csináljuk a munkát? Mit szeretnénk elérni vele? Ezáltal azt is kevesen kérdezik meg önmaguktól, hogy “Egyáltalán milyen formában szeretném csinálni, hogyan szeretnék élni? “.

A kerekasztal beszélgetésen, amit egy igazán rutinos Alkalmazott és Vállalkozó moderálásával vezetünk végig, olyan tapasztalatokat, storykat, tippeket hallhatsz, amivel megfogalmazhatod a válaszokat magadnak és tudni fogod, hogy mi a következő lépés!

A váltás bármennyire is nehéz, kihívásokkal teli, tud örömmel járni és hosszútávon megéri. Gyere el szerdán és kezdd magad köré építeni azokat az embereket, akik motiválni, majd kiemelni fognak a 8 órás munkádból.

Témák, amiket boncolgatni fogunk:
✅ 2 igazi “váltó” tapasztalatokkal teli történetét hallhatod
✅ Önmegvalósítás vagy pénz fókusz a munkában – hogyan teremts egyensúlyt
✅ Váltás az ÜGY miatt, avagy az értékteremtő munka gyümölcse
✅ A váltással járó nehézségek, mire figyelj, hogy a piszkos nagy szabadságban talpon maradj

Tölgyessy Zsófia (Szeretem a Vállalkozásomwww.tolgyessyzsofi.hu)
Zsofia Tolgyessy a sikeres, marketinges felsővezetői karrierjét hagyta hátra, hogy kövesse a szívét. Miután kilépett fél éven át utazott Délkelet Ázsiában, hogy világot lásson és visszaszerezze az élet szenvedélyét, amit az automata robotpilóta üzemmód kikapcsolt nála. Ma már a Szeretem a Vállalkozásom közösségét építi és őszintén hisz benne, hogy az életben a legfontosabb, hogy kövessük a szívünket, figyeljünk befelé, hogy az igazi álmainkat kövessük.
Az Inspirációs Marketing Online Iskola alapítója, ahol olyan szívközpontú vállalkozókat és vállalkozni vágyókat támogat, akik szeretnék, szívből, gyomorgörcs mentesen építeni a vállalkozásukat.

Rém László – The R.S. page (Szervezetfejlesztő – www.laszlorem.com)
Ma már az a célom, hogy akikkel együtt dolgozom, visszakapják a saját energiáikat, vezetést az életük minden területén, miközben megmaradnak annak, akik valójában. Ehhez érdemes felismerni a gondolkozási mintákat, szokásokat, hiedelmeket. Viszont nem volt ez mindig így…
35 évesen jutottam el odáig, hogy azt éreztem nem igazán azzal foglalkozom, ami valóban boldoggá tenne. Viszont a változás gondolatára is előjöttek azok az elvárások, amik a kitartásról, a szorgalomról és elfogadásról szóltak. Elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy váltani szeretnék, de ennyi idősen? Hol? Hogyan? Mire?
A változás során rengeteg akadállyal találkoztam, félelmekkel, frusztrációkkal. Kitalálni, hogy mit is kezdjek magammal… rémálom volt. Viszont miután meghoztam a döntésemet, hogy váltok egy olyan karrierről, amiben egészen jó vagyok, a változás már elkerülhetetlen volt.
Sok olyan képzésen vettem és veszek részt, amiket manapság az alternatív oldalra helyez a táradalom egy része. Majd egy nagyon erőteljes technikával ismerkedtem meg, ami azóta is a mindennapjaim része. Legtöbbet ezt a tudást is felhasználva dolgozom együtt a Kliensekkel személyes konzultációkon, workshopokon, vagy tanfolyamokon keresztül.

Moderátor: Sándorfy Adrián (online marketing szakértő, kis időn belül főállású vállalkozó, Vállalkozói Coach, Biznisz Boyz Podcast egyik házigazdája, a Meditable vizualizációs app megálmodója)

REGISZTRÁCIÓ & BELÉPÉS
A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött. A helyek száma korlátozott.

👉🏻 Regisztráció az eseményre: bit.ly/avl-0521-regisztracio

Time

(Tuesday) 18:00 - 22:00

Location

Hi5

Dessewffy u. 15.

előfeltételek

nincs

esemény díja

ingyenes – regisztrációhoz kötött

>
X